tiistai 21. lokakuuta 2008

Kummituksia ja nappikauppaa

Etsin netistä Halloween-askarteluja sattuneesta syystä :) ja löysin haamupuun ohjeen Perhekerho.net -sivustolta. Alkuperäisessä ohjeessa haamut ja lepakot ripustettiin koivun oksaan, minä taivuttelin tarkoitukseen sopivan mobilen pohjan. Inspiraation mobileen sain Taito-Uusimaan Marjo Vainion Lumituiskumobilesta. Tällainen siitä sitten tuli. Helppoa ja hauskaa jälleen. Käytin tyyppien liimaamiseen tänään postissa tulleita Glue dots-liimatäppyröitä. Älyttömän käteviä. Eli tällainen tehdään perjantaina, tiedätte kyllä ketkä :)


Ne Glue dots-täppyrät tulivat samasta paikasta kuin nämä suloiset napit eli nappikauppa Polinkasta. Kiva kauppa ja nopea toimitus. Varmasti tulee tilattua jatkossakin.

Ai niin, eilen oltiin Hattaramaan kanssa Sinooperin naisten illassa Viisarissa. Tonttuja ja enkeleitä askarreltiin ja vähän rahaakin piti kuluttaa kaupan puolella... Olisin laittanut kuvankin tontusta, mutta se ei nyt oikein onnistunut. Morjens!

1 kommentti:

Hattaramaa kirjoitti...

Hurjan haamukasta! Olen saanut kahden tunnin iltavapaan perjantaiksi, joten eiköhän tuollainen haamutus siinäajassa synny!