lauantai 7. marraskuuta 2009

Kakkua, kissoja ja käsitöitä.

Jotain sentään on saatu aikaiseksi. Kuten pelottava hämähäkkikakku pyhäinpäiväksi...


Näyttelyvarusteita sfinx-kissoille Pepelle ja Siidulle.... nämä on tarkoitettu käytettäväksi näyttelyhäkin sisustukseen. Häkin pohjalle tuleva pehmuste on fleeceä, välissä vanulevy ja alapuoli puuvillakangasta. Pesä on fleeceä ja täytteenä vanua. Aika nafti kahdelle nahkakissalle, mutta tykkäävät nukkua ahtaasti. Lisäksi ompelin näyttelyhäkkiin verhot, mutta niistä ei ole kuvaa. Ehkä saan napattua niistä kuvan kun ovat käytössä....ja kun kylmä tulee, pitää näillä karvattomilla otuksilla olla paidat. Lähinnä näitä käytetään kun lähdetään johonkin autolla kuljetuskopassa. Aluksi eivät ihastu asiasta mutta tottuvat aika pian.

"Tokihan me myös autamme mielellämme ompelupuuhissa."

Pepen villapaita. 4-vuotiaan mielestä Pepe näyttää valtiaalta tämä päällään :)


Huovutettuja saippuaoita. Ekassa kuvassa ennen huovutusta ja jälkimmäisessä huovutuksen jälkeen. Ihmeen hyvin sain koristeet pysymään paikoillaan.


Ja vielä yksi kissoihin liittyvä. Kuljetuskopan päällinen, jonka ompelin vanhasta fleecepeitosta. Kierrätysmeinigillä siis :) Tuossa etureunassa on vielä läppä, jonka saa laskettua oven eteen. Nyt se on taitettu tuonne alle.

2 kommenttia:

Hattaramaa kirjoitti...

Neulottu nuttu näytti tosi tyylikkäältä! Ja se kuljetuskopan päällinen lämmittää taatusti.

Irmeli kirjoitti...

Ihania nuo Pepe ja Siidu :) Olen kanssa ajatellut, että Otto-Poika (CRX) paleltuu kopassaan, mutta en ajatellutkaan, että tekaisemaani tekelettä voisi sitten käyttää kuljetuksessa (ajattelin, että katti siirtyy talveksi matkustamaan sisätiloihin takakopasta). Ja pitänee laittaa saumuri töihin ja surauttaa päällinen clipperiin.En vain ole Otto-Pojan kanssa vielä ommelluta...